Resultaten voor laken

 
 
laken
Sleepworld Dekbedovertrek.
Een dekbedovertrek is een soort hoes van textiel die om een dekbed wordt gedaan, dit om te voorkomen dat het dekbed vuil zou worden. Een dekbedovertrek is meestal voorzien van een dessin en er zijn ook kussenslopen met hetzelfde dessin bij geleverd.
De of het laken? Welk lidwoord.
Elke dag een e-mail ontvangen met de oefening? Deutsch: Blatt Bekijk of het der of die Blatt is. Français: feuille Bekijk of het Le o La feuille is. Jou of jouw: jouw laken. Elk of elke: Elk laken. Aanwijzend voornaamwoord: Dat laken.
damai dekbedovertrek
Laken beddengoed Wikipedia.
Een laken is beddengoed dat wordt gebruikt als er onder een deken wordt geslapen. De stof waarvan men lakens maakt is meestal gedeeltelijk van katoen. Het laken beschermt de deken tegen stof en vuil. Het is nu eenmaal gemakkelijker een laken te wassen dan een deken.
tafelzeil linnen
Synoniemen van laken; ander woord voor laken synoniemen.net.
afbreken, afkammen, afkraken, afmaken, berispen, geselen, gispen, hekelen, kritiseren, laken, misprijzen, neersabelen, veroordelen, wraken bekritiseren ww.: afkeuren, afkraken, bedillen, berispen, gispen, hekelen, laken, terechtwijzen, veroordelen veroordelen ww.: afkeuren, afwijzen, bekritiseren, doemen, laken, vervloeken, verwerpen, wraken misprijzen ww.: afkeuren, laken censureren ww.:
nijntje
Lakens Koop jouw nieuwe lakens op JYSK.nl.
Laken 150x250 blauw KRONBORG. 1 stuk 1699, 2 voor 2499., Laken 150x250 grijs KRONBORG. 1 stuk 1699, 2 voor 2499., Laken 150x250 wit KRONBORG. 1 stuk 1699, 2 voor 2499., Laken 150x250 zwart KRONBORG. 1 stuk 1699, 2 voor 2499.,
damai dekbedovertrek
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: laken. 1 l a ken het; o; meervoud: lakens 1 effen wollen weefsel 2 grote lap linnen of katoen om het bed mee op te maken: tussen de lakens kruipen naar bed gaan; ergens de lakens uitdelen alles te zeggen hebben; van hetzelfde laken een pak krijgen op dezelfde manier behandeld worden; in België van hetzelfde laken een broek krijgen 2 l a ken laakte, heeft gelaakt 1 sterk afkeuren.
kussensloop
Leids Laken: textiel voor Europa Entoen.nu.
In de grote gildezaal, ook wel Grote Pers genoemd, kregen de balen laken een loden lakenzegel als keurmerk. Deze zegels bewijzen dat het Leidse Laken de hele wereld is overgegaan, want de zegels zijn teruggevonden in Zuid-Amerika, Indonesië en Amerika.
Verklaring van Laken Europa Nu. r. google-plus. facebook. twitter. linkedin2. nujij. Monitor Nieuwsbrief. pdclogo. pdclogo. Afstudeer hoed. man met tas. twitter. Stuur deze pagina door. Voeg deze pagi
Verklaring van Laken Hoofdinhoud. Op 15 december 2001 nam de Europese Raad in het Belgische Laken een Verklaring" over de toekomst van de Europese Unie" aan. Dit wordt wel de Verklaring" van Laken" genoemd. Hierin belooft de Europese Unie democratischer en efficiënter te worden.
Lakens JYSK heeft goedkope lakens in diverse maten.
JYSK heeft lakens in het assortiment die geschikt zijn voor alle standaard maten matrassen. Span het laken zo strak als je zelf wilt om het matras en stop de uiteinden vervolgens onder het matras of zet het laken vast met lakenspanners.
Laken Oxfam-Wereldwinkels.
We geven ook graag info over eerlijke handel in scholen of verenigingen in de buurt. Een standje met wereldwinkelproducten behoort ook tot de mogelijkheden. Geschenkpakketten voor kerstmis, een verjaardag, pensioen, huwelijk kunnen ook besteld worden. Oxfam-Wereldwinkel Laken vzw. Emile Van Ermengemlaan 9, 1020 Laken.
Hotels in Laken, Brussel. Reserveer nu uw hotel! Booking.com.
U kunt uw inschrijvingen altijd beheren door in te loggen op uw account. U bent klaar en kunt nu dit scherm sluiten. Populaire hotels in Laken. 94, Fantastisch 30 beoordelingen. In en rondom Laken. Brussel 769 hotels. Brussel Centrum 256 hotels.
De Koninklijke serres te Laken.
Een nieuw ontwerp op stapel. Ontgoocheld door het uiteindelijk resultaat en als adept van innovatieve technieken gaf Leopold II vrijwel onmiddellijk daarna de opdracht om gebruik makend van de nieuwe industriële bouwprocedés met gietijzer, staal en glas een tropisch plantenkascomplex aan te leggen als een soort glazen stad in het verlengde van zijn koninklijk paleis te Laken.

Contacteer ons